Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírarchivum

A hírarchívum menüpontban található cikkek egy korábban megjelent jogszabályváltozást tartalmaznak, melyek nem vagy nem teljesen felelnek meg a jelenlegi szabályozásoknak.

 

Cikkek

Szabadság kiadása 2011. augusztus 1. után

2011.11.29

A Munkatörvény szabadságokra vonatkozó változtatása sok félreértést eredményezett. Elterjedt az a félreértés, hogy egyszer egy évben minimum 14 nap egybefüggő szabadságot kell a dolgozónak biztosítani. Íme a magyarázat, hogy ez nem így van.

 

A szabadságot az esedékesség évében kell kiadni

2011.11.28

Bizonyára sok munkáltató ilyenkor szembesül azzal, hogy a dolgozójának rengeteg szabadsága van. Még van hátra néhány hét az évből, ezért itt az ideje a szabadságok rendezésének.

 

Végtörlesztés cafeteria kereten belül vagy kamatmentes dolgzói kölcsönnel

2011.11.28

Az év végi törvény módosítások között újabb könnyítés szerepel a devizahitelüket végtörlesztő adósoknak.

 

Munkaszüneti napok 2012-ben

2011.11.03

Mondhatnánk azt is, hogy a 2012. a "pihenés éve" lesz, hiszen sok ünnepnap hétköznapra esik. Nézzük hogyan alakul a munkarend jövőre.

 

2012. évre várható adó- és járulékváltozások

2011.11.02

A Kormány számos adótörvény-módosításra készül a 2012. évi költségvetés tervezetéhez igazodva, köztük adóemeléseket és több, járulékokkal kapcsolatos változást is találunk.

Mivel ez a cikk a törvény-módosítások elfogadása elött készült, ezért több olyan változás tervezetet is tartalmaz, melyek nem ebben a formában valósultak meg. Az elfogadott változások pontos részleteiről a hírek menüpont frissebb cikkeiben olvashatnak, vagy ügyfeleink az info ügyfeleink menüpontban tölthetik le a tájékoztatónkat.

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5